تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و درگاه واسط

اگر شما صاحب کسب‌وکار اینترنتی هستید، مهم‌ترین اقدامی که برای راه‌اندازی درست سایت خود باید انجام دهید انتخاب درگاه پرداخت مناسب است.

همان‌طور که حتماً بررسی کرده‌اید دو نوع درگاه پرداخت مستقیم و واسط برای انتخاب برای کسب‌وکارتان وجود دارد. آسا شما تفاوت‌های درگاه پرداخت مستقیم و درگاه پرداخت واسط را می‌دانید؟

شناخت این تفاوت‌ها در انتخاب بهتر شما قطعاً تأثیرگذار است. در این مقاله قصد داریم به طور اختصاصی تفاوت‌های درگاه پرداخت مستقیم با درگاه واسط را بررسی کنید تا با شناخت با تفاوت و مزایای آنها راحت بتوانید انتخاب مناسبی برای کسب‌وکار خود داشته باشید. از شما دعوت می‌کنم تا ما را برای این بررسی همراهی کنید.

 

 ارتباط درگاه پرداخت

 همان‌طور که می‌دانید از سمت درگاه پرداخت، انتقال وجه در کمترین زمان انجام می‌شود. مجوز درگاه‌های پرداخت از سمت بانک مرکزی و سامانه شاپرک داده می‌شوند. بهتر است بدانید شاپرک روی ایجاد بستر پرداخت و نحوه کار آنها نظارت دارد.

 

 درگاه پرداخت مستقیم چیست؟

 در بستر اینترنت برای کسب‌وکارها یک سرویس ارائه خدمات پرداخت در نظر گرفته شده که کار پرداخت و دریافت وجه را انجام داده و برای ارائه خدمات پرداخت مستقیم به بانک‌ها متصل هستند.

 

 درگاه پرداخت واسط چیست؟

 درگاه‌های واسط یا پرداخت‌یار، واسطی میان مشتریان و بانک‌ها هستند و علی‌رغم درگاه‌های پرداخت مستقیم کار پرداخت و انتقال وجه را با واسطه انجام می‌دهند. در زمان انتقال وجه نام برند و سایت پرداخت‌یار در صفحه درگاه پرداخت نمایش داده می‌شود.

تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و درگاه واسط - تصویر 2

 تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و واسط

 خدمات و وظایف درگاه‌ها، تفاوت اصلی آنهاست و در ادامه با ارائه جزئیات بیشتری از تفاوت‌های درگاه مستقیم و واسط آنها را باهم بررسی می‌کنیم:

 

 دریافت درگاه پرداخت اینترنتی

 نحوه دریافت درگاه‌های پرداخت با یکدیگر متفاوت هستند. برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم از شرکت‌های  psp باید مدارک لازم را بعد از احراز هویت، اخذ نماد الکترونیک، اخذ کد مالیاتی و... ارائه دهید.

 دریافت درگاه پرداخت مستقیم معمولاً کمی چالش‌برانگیز است و گرفتن درگاه واسط برای شرکت‌های نوپا و کوچک راحت‌تر است.

 

 مدت‌زمان دریافت درگاه پرداخت

 گرفتن درگاه پرداخت مستقیم، روال اداری طولانی‌تر دارد و باتوجه‌به شرکت متقاضی مدارک درخواستی و زمان ارائه آن متفاوت خواهد بود. درصورتی‌که برای دریافت درگاه پرداخت واسط مدارک کمتری موردنیاز است و زمان دریافت آن در صورت تکمیل مدارک، کمتر از ۲ ساعت اداری، خواهد بود.

 

 پشتیبانی ۲۴ ساعته

 پشتیبانی برای درگاه‌های پرداخت بسیار اهمیت دارد. تفاوت اصلی این دو درگاه، نحوه پشتیبانی آنهاست. درگاه مستقیم نسبت به درگاه پشتیبانی به‌مراتب ضعیف‌تری دارد. باز در میان شرکت‌های واسط پشتیبانی برخی بهتر از دیگری است. داشتن پشتیبانی ۲۴ ساعته برای درگاه پرداخت سبب اطمینان خاطر مشتریان شده تا در هر زمان مشکلی رخ دهد، می‌توانند پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

 

 اطلاع‌رسانی

 به دلیل اینکه درگاه مستقیم زیر نظر شرکت‌های بزرگ psp هستند، اطلاع‌رسانی کاملی برای تغییرات و تراکنش‌ها ندارند و در عوض درگاه واسط با انجام تراکنش موفقی یا تسویه شما بلافاصله پیامکی را ارسال کرده و اطلاع‌رسانی بهتر و سریع‌تری انجام می‌دهد.

 

 پیگیری تراکنش

 اگر برای مشتری مشکلاتی اعم از قطعی اینترنت رخ دهد و فرایند پرداخت درست انجام نشود، برای پیگیری فرایند اداری شرکت‌های psp، طولانی است درصورتی‌که شرکت‌های واسط یا پرداخت‌یار پیگیری تراکنش‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام داده و نتیجه را اعلام می‌کنند.

 

 امنیت

 باتوجه‌به قوانین و استانداردهای سامانه شاپرک این دو درگاه پرداخت از نظر امنیت نهایی تفاوتی ندارند و مشتریان در آسودگی می‌توانند تراکنش‌های خود را انجام دهند.

 تفاوت درگاه پرداخت مستقیم و درگاه واسط - تصویر 3

 نحوه نمایش درگاه پرداخت مستقیم

 در صفحه درگاه پرداخت نحوه نمایش نام برند در درگاه مستقیم و واسط، متفاوت است. اگر شما از درگاه پرداخت مستقیم برای کسب‌وکار خود استفاده می‌کنید در صفحه پرداخت نام برند شما در صفحه پرداخت ظاهر می‌شود. در صورت استفاده از درگاه پرداخت واسط، نام شرکت پرداخت‌یار در صفحه پرداخت نمایش داده می‌شود.

 

 گزارش‌گیری از تراکنش‌ها

 با استفاده از درگاه پرداخت اینترنتی واسط به‌راحتی می‌توانید در صورت تمایل از تراکنش‌های موفق و ناموفق گزارش‌گیری دقیقی انجام دهید. با این کار می‌توانید تحلیل فروش را از روی تراکنش‌های خود رصد کرده و به‌راحتی درآمد، مبلغ فروش، کدام محصول فروش بیشتری داشته است و… را مطلع شوید.

 

 امکان ساخت فرم دلخواه

 ساخت لینک پرداخت یا فرم پرداخت، از طریق داشتن درگاه واسط امکان‌پذیر است. این ویژگی برای افرادی که از طریق شبکه‌های مجازی مشغول فعالیت هستند، مفید است. شما می‌توانید با ایجاد فرم پرداخت سفارشی لینک فرم را برای مشتری ارسال کرده تا آنها با اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی محصول مورد نیاز خود را خریداری کنند.

 

 و در پایان

 افتتاح حساب کاربری در درگاه پرداخت سیزپی برای همه کسب‌وکارها رایگان است و برای استفاده از طریق گوشی همراه و کامپیوترهای شخصی به دقت متناسب‌سازی شده است. درگاه پرداخت سیزپی امکان پرداخت به‌وسیله کلیه کارت‌های بانکی که متصل به شبکه شتاب هستند را دارا است. ثبت‌نام و اخذ درگاه پرداخت اینترنتی سیزپی با کمترین مدارک و در سریع‌ترین زمان ممکن محقق می‌شود به گونه‌ای که با ثبت‌نام کامل و بی‌نقص شاهد احراز هویت و فعال‌سازی ۲۴ ساعته درگاه پرداخت خواهید بود.

 برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم و واسط با شماره ۸۸۴۶۰۳۸۴ در تماس باشید.

 

اخبار مرتبط

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ارسال به دیگران :

نظر شما

وب گردی