پروتئین شیرین Brazin جایگزین احتمالی شکر در آینده

مدیر نوآوری‌های Iveco اعلام کرد که پروتئین شیرین Brazin که توسط بیوتکنولوژیست‌های روسی ساخته شده است، می‌تواند در آینده جایگزین شکر در محصولات سنتی شود و اکنون در مراحل نهایی آزمایش است.

وبگاه آرتی عربی نوشت: ««روستیسلاف کوفالیفسکی»  در یک کنفرانس مطبوعاتی که در مسکو برگزار شد، گفت که ما ایمنی پروتئین‌های شیرین را دارای اهمیت اساسی می‌دانیم، بنابراین، از ابتدا طبق رویکردی برای تحقیقات ایجاد کردیم در حال حاضر مطالعات بالینی در انسان‌ها به مرحله نهایی خود رسیده‌ و نتایج اولیه نشان‌دهنده ایمنی پروتئین‌های شیرین است».

به گفته پروفسور «ماریا لاگارسکووا»، نتایج آزمایش‌های ارزیابی سمیت پروتئین‌های شیرین (پارازین و مونلین) بر روی خوکچه هندی، موش صحرایی و موش نشان داد که این پروتئین‌ها حاوی خواص جهش٬زا یا حساسیت زا نیستند و همچنین باعث ایجاد تغییرات پاتولوژیک در ریه‌ها، کبد، قلب، کلیه‌ها، مغز، روده کوچک، معده، روده بزرگ، تخمدان‌ها و بیضه‌ها نمی‌شوند و در مراحل مختلف مطالعه هیچ نشانه ای از مسمومیت در حیوانات مشاهده نشد.

این استاد دانشگاه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران خاطرنشان کرد: «در طول مطالعه هیچ موردی از اعتیاد به پروتئین‌های شیرین نیز مشاهده نشد و تصور مکانیسم بیوشیمیایی که از طریق آن می‌تواند اعتیاد ایجاد شود برای من دشوار است زیرا هیچ ارتباطی با متابولیسم گلوکز ندارد و در آزمایش مشاهده نشده است».

اخبار مرتبط

منبع: شفقنا
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ارسال به دیگران :

نظر شما

وب گردی