تحقیقات کالج قلب آمریکا درباره مصرف تخممرغ همه را غافلگیر کرد
بسیاری از مردم فکر میکنند مصرف زیاد تخممرغ باعث افزایش کلسترول و آسیب رساندن به کبد میشود، ولی تحقیقات پزشکی این موضوع را رد کرده است.
مطالعهای که در ۶ آوریل در جلسه علمی سالانه کالج قلب و عروق آمریکا ارائه شد، نشان داد افرادی که ۱۲ تخممرغ غنیشده در هفته میخوردند، سطوح کلسترول مشابهی با افرادی داشتند که از رژیم غذایی بدون تخممرغ پیروی میکردند.
این آزمایش بالینی روی ۱۴۰ فرد مبتلا به بیماری قلبی یا در معرض خطر بالای ابتلا به آن انجام شد و نتایج نشان داد که تخممرغ هیچ اثری در بالا بردن کلسترول ندارد.
دکتر جیمز اوکیف، یکی از اعضای گروه تغذیه کالج آمریکایی قلب و عروق میگوید تمام مطالعات اخیر تخمها را از اتهام بالا بردن کلسترول خون تبرئه میکند. تخم مرغ منبع سالمی از پروتئین و مواد مغذی است و میتوانید از آنها در حد اعتدال لذت ببرید.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۹ گزارش داد که خوردن تخم مرغ با کاهش خطر حمله قلبی مرتبط است.
اوکیف میگوید پروتئین موجود در تخممرغ به افراد کمک میکند احساس سیری کنند و میتوانند از خوردن بیش از حد کربوهیدراتهای مضر مانند قندهای اضافه شده و کربوهیدراتهای تصفیهشده در فست فودها و نوشیدنیهای شیرین جلوگیری کنند. اگر املت دارید، ممکن است صبح به دنبال دونات نروید.
نظر شما