ماموریتهای کاوشگر خورشیدی پارکر برای سال ۲۰۲۵ چیست؟
پس از اینکه کاوشگر خورشیدی پارکر از آخرین شیرجه خود به جو خورشید جان سالم به در برد و روز گذشته دوباره با زمین ارتباط برقرار کرد، ناسا از برنامههای خود برای این کاوشگر در سال جدید میلادی پرده برداشته است و پارکر به زودی دادههای خود را به خانه ارسال خواهد کرد.
ناسا روز گذشته اعلام کرد که سیگنالی از کاوشگر خورشیدی پارکر دریافت کرده است که تایید میکند این فضاپیما از نزدیکترین پرواز خود به خورشید جان سالم به در برده است.
این شیرجه تنها ۶.۱ میلیون کیلومتر از سطح خورشید فاصله داشت و پارکر طی آن از درون تاج خورشید عبور کرد و امکان جمع آوری دادههای بیسابقه در مجاورت یک ستاره را فراهم کرد.
چند میلیون کیلومتر ممکن است فاصله بسیار زیادی به نظر برسد، اما ناسا توضیح میدهد که اگر فاصله بین خورشید و زمین به اندازه طول یک زمین فوتبال کوچک شود، کاوشگر خورشیدی پارکر فقط ۳.۵ متر از خورشید فاصله دارد.
مدار فعلی کاوشگر پارکر تقریباً هر سه ماه یک بار آن را به خورشید نزدیک میکند.
این کاوشگر برای دو پرواز نزدیک دیگر از کنار خورشید در سال ۲۰۲۵، در تاریخهای ۲۲ مارس و ۱۹ ژوئن برنامهریزی شده است.
انتظار میرود پارکر به زودی دادههای خود را از آخرین شیرجه خود به خورشید، زمانی که در مکان بهتری برای انجام این کار قرار گرفت، به زمین منتقل کند.
جو وست لیک(Joe Westlake) مدیر بخش هلیوفیزیک در ناسا گفت: دادههایی که از فضاپیما به دست میآیند، اطلاعات تازهای درباره مکانی است که ما به عنوان بشریت هرگز در آن نبودهایم. این یک دستاورد شگفت انگیز است.
نظر شما