یادگیری طراحی سایت را از کجا شروع کنیم
اگر به دنبال یادگیری طراحی سایت هستید در ادامه به این سوال پاسخ می دهیم که طراحی سایت را چطور و از کجا شروع کنم؟
با دیجیتالی شدن دنیای امروز و تغییر سبک زندگی در زمینه های مختلف، کسب و کارهای زیادی به سمت اینترنتی شدن رفته اند و یک فرصت عالی برای افزایش فروش و معرفی کسب و کارها فراهم شده است، با توجه به نیاز روزافزون برای طراحی سایت این فیلد کاری یک راه پردرآمد برای برنامه نویسان را فراهم کرده است. اگر به دنبال یادگیری طراحی سایت هستید در ادامه به این سوال پاسخ می دهیم که طراحی سایت را چطور و از کجا شروع کنم؟
طراحی سایت چیست؟
طراحی وب به مهارت ساخت و راهاندازی صفحات وب گفته میشود. در آغاز، وب سایتها با کدهای ساده HTML نوشته میشدند و شامل سرتیتر و پاراگراف، و امکان پیوند دادن به آدرسهای دیگر بود. با پیشرفت وب و هنر طراحی اچ تی امال، پیچیدهتر و پرانعطاف تر شد. استفاده از CSS هم به طراحی زیباتر صفحات وب کمک کرد.
گسترش انواع پایگاه داده (Database) و زبانهای کدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI ruby ,node js ،Python ،PHP ،ASP. NET ،ASP،JSP و… وساختار وب سایتها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته تر کردهاند. در حال حاضر امکان طراحی یک سایت ساده مانند سایت شخصی یا سایت فروشگاهی با هزاران محصول وجود دارد.
با یادگیری طراحی سایت می توانید انواع سایت با امکانات متنوع مشابه تصویر زیر را طراحی کنید.
برای طراحی سایت از کجا شروع کنیم؟
در ابتدای طراحی سایت باید بدانید که قرار است مهارت های مختلفی را یاد بگیرید و همانند آچار فرانسه باشید اما در نهایت یک حوزه را به صورت تخصصی یاد بگیرید. طراحی سایت شامل دو بخش برنامه نویسی فرانت اند(Front-end) و برنامه نویسی بک اند(Back-end) است و هر کدام دنیای خاص خود را دارد. برای شروع طراحی سایت ابتدا کار را با موارد زیر شروع کنید:
یادگیری HTML
تمام برنامه نویسان و طراحان سایت کار خود را با یادگیری HTML شروع کرده اند. HTML یک زبان نشانه گذاری صفحات وب است و ساختار اصلی صفحات را شامل می شود. یادگیری HTML در زمان کوتاهی امکان پذیر است و دستورات کمی دارد.
یادگیری CSS
برای یادگیری طراحی سایت نیاز به آشنایی با کدهای CSS دارید. با استفاده از CSS به کدهای HTML استایل هایی مانند رنگ، انداز، نوع فونت، رنگ بک گراند و… داده می شود. دستورات CSS هم بسیار ساده است و در زمان کمی می توانید این کدها را یاد بگیرید به عنوان یک طراحی وب احتمال خیلی زیاد نیاز به تغییر استایل قسمت های مختلف سایت دارید پس برای شروع طراحی سایت بعد از یادگیری HTML به سراغ CSS بروید.
یادگیری Jquery
برای شروع طراحی سایت نیاز به یادگیری Jquery دارید. جی کوئری یک کتابخانه از زبان جاوا اسکریپت است که کمک می کند با کمترین میزان کدنویسی مواردی که نیاز دارید به سایت اضافه کنید. جی کوئری کمک می کند سایت های پویا با انیمیشن های جذاب و جلوه های بصری بیشتری داشته باشید.
برای طراحی سایت چه زبان هایی لازم است؟
برای طراحی سایت، زبان های برنامه نویسی مختلفی وجود دارد که هر کدام کاربرد و ویژگی خاص خود را دارند. همان طور که گفتیم برای طراحی سایت می توانید فرانت اند را یاد بگیرید که همان ظاهر سایت است و یا به سراغ بک اند بروید. محبوب ترین زبان های برنامه نویسی بک اند می توان موارد زیر را نام برد:
زبان php
یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت، زبان برنامه نویسی php است. در حال حاضر هسته بیش از 80% از سایت های دنیا با این زبان است. Php یک زبان برنامه نویسی سمت سرور است و می توانید انواع سایت کوچک و بزرگ را با این زبان طراحی کنید. شاید جالب باشد که فیسبوک با میلیون ها کاربر در سراسر دنیا با زبان برنامه نویسی php طراحی و کدنویسی شده است.
از جمله ویژگی های این زبان میتوان منبع باز بودن، جامعه بزرگ از توسعه دهندگان، یادگیری آسان را نام برد. یکی از ویژگی های php این است که پایه سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس است که در حال حاضر سایت های زیادی با وردپرس طراحی شده اند. در کل اگر به دنبال یادگیری یکی زبان بک اند قدرتمند برای طراحی سایت هستید، php امکان طراحی و توسعه انواع سایت و توسعه سایت های وردپرس را فراهم می کند و می توانید روی بازازر کارر دائمی این زبان حساب کنید .با شرکت در دوره phpدر زمان کوتاهی این زبان برنامه نویسی را یاد بگیرید و انواع سایت را با این زبان طراحی کنید.
زبان Python
یک زبان قدرتمند و همه کاره زبان برنامه نویسی پایتون است. این زبان مناسب طراحی سایت، داده کاوی، هوش مصنوعی، طراحی بازی و گیم و… کاربر دارد. . این زبان به دلیل سادگی، خوانایی بالا و وجود فریم ورک های قدرتمند، به انتخابی محبوب برای طراحی و توسعه صفحات وب تبدیل شده است. از مهمترین ویژگی این زبان می توان یادگیری آسان، رایگان و منبع باز بودن، چندکاربرد بودن را نام برد. اگر انتخاب شما برای طراحی سایت زبان برنامه نویسی پایتون است، این زبان دارای فریم ورک های قدرتمندی مانند Django و Flask است که به شما کمک می کند تا وب سایت های خود را سریعتر و آسانتر توسعه دهید.
زبان Java
یکی از زبان های برنامه نویسی قدرتمند زبان جاوا است که توسعه دهندگان زیادی در سراسر دنیا دارد. این زبان هر چند بیشتر برای طراحی اپلیکیشن موبایل استفاده می شود اما مناسب طراحی سایت و برنامه های دسکتاپ است. از ویژگی های این زبان میتوان مواردی مانند انعطاف پذیری بالا، امنیت، مقیاس پذیری بالا را نام برد.
زبان جاوا اسکریپت
یکی از زبان های برنامه نویسی که در حال حاضر بازار کار و درآمد بالایی دارد زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت است. این زبان دارای فریم ورک های مختلفی است که می توان React، Vue.js و Angular را نام برد. با توجه به اهمیت تجربه کاربری و ظاهر سایت ها در چند سال اخیر این زبان به یکی از پردرآمدترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است. یکی از پرطرفدارترین فریم ورک های جاوا اسکریپت ری اکت است که برنامه نویسی ری اکت راست چین می توانید در مدت 60 ساعت این دوره را یاد بگیرید.
مهارت های لازم برای طراحی سایت
برای شروع طراحی سایت علاوه بر مهارت های فنی که در بالا گفتیم نیاز به یادگیری مهارت هایی دارید که در ادامه مسیر به رشد و پیشرفت شما کمک زیادی می کند. مهمترین مهارت ها می توان موارد زیر را نام برد:
خلاقیت
برای طراحی وب سایت های جذاب و کاربر پسند، خلاقیت نقش مهمی دارد. شما باید بتوانید ایده های جدید و خلاقانه ای برای طراحی وب سایت خود ارائه دهید. با داشتن خلاقیت سایت خود را از سایر وب سایت ها متمایز کنید و تجربه کاربری منحصر به فردی را برای کاربران خود ایجاد کنید.
حل مسئله
یکی از مهارت های مهم برای برنامه نویسان و طراحان سایت این است که مهارت حل مسئله را در خود تقویت کنید. در مسیر طراحی سایت مشکلات فنی مختلفی روبرو خواهید شد و داشتن مهارت حل مسئله کمک می کند تا به طور منطقی فکر کنید و این مشکلات را در زمان کم و به طور موثری حل کنید.
ارتباطات
معمولا طراحان سایت به صورت فریلنسری و گرفتن پروژه کار می کنند و نیاز به مهارت های ارتباطی قوی است. باید بتوانید تیم سازی کنید و با افراد دیگر در ارتباط باشید، همچنین نیازها و خواسته های مشتریان خود را به طور واضح درک کنید و آنها را به طور موثر به اعضای تیم خود منتقل کنید.
مدیریت زمان
مهارت مدیریت زمان برای برای مدیریت پروژه ها و وظایف به طور موثری لازم است. شما باید بتوانید وظایف خود را به موقع انجام دهید و یا حتی گاهی مواقع همزمان چند پروژه را با هم انجام دهید.
مهارت کار تیمی
کار طراحی سایت معمولا به صورت تیمی انجام می شود و باید بین بخش های مختلف هماهنگی وجود داشته باشد. به همین دلیل باید مهارت کار تیمی را یاد بگیرید.
یادگیری
با توجه به اینکه هر سال ترندهای مختلف طراحی سایت تغییر می کنند باید مدام در حال یادگیری باشید و مهارت های جدید را یاد بگیرید و با شرکت در دوره های تخصصی خود را بروز نگه دارید و تخصص تان را بالا ببرید.
امیدوارم این مقاله برای شروع طراحی سایت مفید باشد و بتوانید وارد دنیای برنامه نویسی و طراحی سایت شوید. با هر سطح از تخصص که هستید در راست چین آکادمی می توانید دوره های مختلف مخصوص طراحی سایت را یاد بگیرید.
https://academy.rtl-theme.com/
نظر شما