چرا تصور چای بدون شیرینی برای ما غیرممکن است؟

نتایج مطالعات یک متخصص سلامت روده در کالج کینگ لندن که آخرین تحقیقات را در مورد تأثیر غذا بر میکروبیوم و خلق و خو را بررسی کرده است، می‌تواند جواب دقیق و علمی برای سوال ما داشته باشد.

اولین مورد روانی است و از ناحیه‌ای از مغز به نام آمیگدال سرچشمه می‌گیرد. "این ترکیبات جادویی دستپخت معمار خاطرات عاطفی ماست که غذا‌های خاص را با احساس، زمان یا مکان خاصی مرتبط می‌کند. " اسکن مغز نشان می‌دهد که آمیگدال با بو قوی‌تر از تصاویر فعال می‌شود؛ بنابراین بوی چای و شیرینی به تنهایی می‌تواند به عنوان ماشین زمان عمل کند و ما را به دوران کودکی شاد بازگرداند.

از سوی دیگر قدرت ترکیب عزیز چای و شیرینی مسلما بیشتر از بوی وسوسه برانگیز آن است. غذا‌های غنی از کربوهیدرات و شیرین مانند شیرینی‌ها هسته اکومبنس - به اصطلاح "منطقه لذت" مغز را فعال می‌کنند - به ما دوپامین بالا می‌دهد. به همین سادگی، چای و شیرینی مزه خوشحالی می‌دهد.

اخبار مرتبط

منبع: دنیای اقتصاد
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ارسال به دیگران :

نظر شما

وب گردی