فرازمینی‌هایی که ۱۰ کلاهک اتمی را خنثی کردند!/ ابرآلیاژهای جدید ژاپن برای محافظت از راکتورها

دنیای علم و فناوری امروز جمعه ۹ آذر ۱۴۰۳ شامل اخبار مختلفی بود که در این بسته خبری به طور خلاصه آنها را از نظر می‌گذرانیم.

جهان علم و فناوری در روزی که گذشت، خبرهای گوناگونی برای ما داشت که در این بسته خبری به گزارش خلاصه‌ای از آنها خواهیم پرداخت.

فرمانده بازنشسته ارتش آمریکا: فرازمینی‌ها را دیده‌ام، آنها ۱۰ کلاهک اتمی را خنثی کردند!

کاپیتان بازنشسته ارتش آمریکا می‌گوید برخورد با بشقاب پرنده‌ها را به یاد می‌آورد و ادعا می‌کند که بیگانگان ۱۰ کلاهک اتمی را از کار انداخته‌اند.

چالش‌ موتورهای کم‌مصرف برای عبور از موانع قانونی تا رسیدن به مسیر تجاری‌سازی

گروهی از مهندسان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حالی که موفق شدند موتورهای فوق کم مصرف BLDC را به فاز تولید برسانند، همچنان با چالش‌های قانونی و سرمایه در گردش مواجه هستند و بنا به گفته آنها کاربرد این موتورها در کولرهای آبی می‌تواند بخش مهمی از ناترازی‌های انرژی را در کشور بهبود بخشد.

تولید تصویر ماهواره‌ای با رزولوشن ۳۵ تا ۴۵ سانتی‌متر برای اولین بار در کشور

پژوهشگاه فضایی ایران با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به تولید تصویر سوپر رزولوشن با کیفیت ۳۵ تا ۴۵ سانتی‌متر از تصاویر ماهواره خیام شد.

بازیافت یکی از سرسخت‌ترین پلاستیک‌ها با نور خورشید

دانشمندان از نور خورشید برای تبدیل زباله‌های پلاستیکی سرسخت به مواد قابل استفاده مجدد استفاده کردند.

ابرآلیاژهای ژاپنی و مقاومت در برابر دمای ۶۰۰ درجه سانتی‌گراد

ابرآلیاژهای جدید ژاپن در برابر دمای ۶۰۰ درجه سانتی‌گراد مقاومت می‌کنند و برای محافظت از راکتورهای همجوشی هسته‌ای مناسب هستند.

کهکشان راه شیری واقعاً یک کهکشان غیر عادی است

نتایج یک مطالعه بزرگ تأیید می‌کند که کهکشان راه شیری واقعاً یک کهکشان غیر معمول است.

جلوگیری از ارزبری ۷ میلیون یورویی با یک نوع نانوکاتالیست پتروشیمی‌ها

بر اساس آمارها میزان مصرف سالانه نانوکاتالیست انتقال دما پایین یا LTS در پتروشیمی‌های کشور ۳۵۰ تن در سال است و با دستیابی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان به دانش فنی آن می‌توان با توسعه این محصول استراتژیک سالیانه از ارزبری معادل ۷ میلیون یورو جلوگیری کرد.

آخرین مهلت ثبت نام در المپیاد دانش‌آموزی نانو

ثبت نام شانزدهمین المپیاد علوم و فناوری نانو تا روز ۱۴ آذر ادامه دارد و کلیه دانش آموزان پایه دهم، یازدهم و دوازدهم همه رشته‌ها می‌توانند در آن شرکت کنند.

دوام و کیفیت باتری‌ها با افزودن یک دوغاب نانویی بهبود می‌یابد

گروه تولید گرافن، به عنوان تولیدکننده نانومواد کربنی، سوسپانسیون گرافنی‌ را به بازار عرضه کرده است که می‌تواند روی توسعه باتری‌های بادوام و با کیفیت‌تر تاثیر مثبتی داشته باشد.

وابستگی به کبالت در باتری‌های لیتیم یون کمتر می‌شود

محققان مؤسسه فناوری کالیفرنیا (Caltech) روشی برای پوشش‌دهی کاتدهای باتری لیتیوم یون با گرافن ایجاد کردند که عمر و عملکرد آنها را افزایش می‌دهد. این تلاش اخیر ممکن است عملکرد باتری لیتیوم یونی را بهبود بخشد و وابستگی به کبالت را کاهش دهد؛ عنصری که اغلب در باتری‌های لیتیوم یون استفاده می‌شود و تامین پایدار آن دشوار است.

اخبار مرتبط

منبع: ایسنا
آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

ارسال به دیگران :

نظر شما

وب گردی